keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Äiti leikkii

Löysin kirpputorilta epämääröisen näköisen pussin legoja. Hintalapussa luki 'tyttöjen lego talo', ja otin riskin ja nappasin pussin kärryyn. Kotona alettiin tutkia löytöä, joka paljastui Lego Scala -taloksi. 

Joitain osia puuttui, ja niitä netistä kaivellessani ostin "vahingossa" pikkuisen lisää. Toisenkin talon, sekä tytön huoneen huonekalut plus joitain vauvan tarvikkeita. Tässä kaikki nyt yhdistettynä.
Talon järjestys muuttuu jatkuvasti. Löysin ihanan blogin, Pienessä mittakaavassa, josta nappasin muutamia "sisustusvinkkejä". ;)
Ohjeet pyykkikoneeseen, mallia suihkuun ja keittiön 'laattaseinään' löysin tuosta blogista. 
Myös ompelukoneen ohje piti testata. Alun perin sen teki 7-vuotias, mutta pitihän äitinkin kokeilla. :D
Ukko pitää mua hulluna ja pyörittelee päätään kun löytää mut konttaamasta poikien huoneen lego-kasasta. Voihan se ollakin näky, kun isomahainen mamma rakentelee wc-pönttöä legoista ja yksivuotias istuu vieressä suu täynnä pieniä palikoita. Neljävuotias esitteli lego-taloa tänään kodinhoitajallekin: "Meiän äiti leikkii tolla aina yöllä."

Että tämmöistä tänne. Pesänrakennusvietti näyttää nyt olevan hieman pienemmässä mittakaavassa. Kyllä se pitää kohta vauvankin kamppeet kaivella esille, rv huomenna 31+0. Mutta vielä on aikaa leikkiä.. ;)