perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kotona on taas hyvä olla..

Mahtava reissu takana.. Perjantaina satoi inhottavaa tihkua koko päivän, elostelin lasten kanssa asuntovaunussa. Illalla itku kurkussa jokaisella kun ei päässyt ulos purkamaan energiaa. Mies saapui Pudasjärvelle ja toi auringon..
Meillä oli ihana leiri. Me, sisko perheineen viereisessä vaunussa ja täti miehensä ja tyttärensä kanssa teltassa siinä välissä. Keiteltiin kahvia ja ruokaa, käytiin kentällä jätskillä, laulettiin ja hikoiltiin. Onneksi meillä on iso vaunu, muuten olisi tullut turhan ahdasta. ;) Saatiinpa sunnuntai-iltana aikaiseksi kunnon riitakin miehen kanssa. Siinä vaiheessa leiristä oli jo yksi perhe kotiutunut ja väsymys iskenyt päälle. Sillä hetkellä kun olin paasaamassa ukolle syytä itkemiseeni, miehen veli pisti päänsä ovesta. No, "kolmas pyörä" pisti molemmat keskustelemaan suht asiallisesti, ja kriisi saatiin selvitettyä. Lähdettiin illalla vielä kentälle kahville.
Suviseuramyymälässä oli rannekkeita lapsille, joihin kirjoitettin vanhempien puhelinnumerot eksymisen varalta. Kyllä ne tarpeeseen tulivatkin. V katosi kahdesti. Onneksi kummallakin kerralla oli joku ihana ihminen huomannut pojan hätääntyneen ilmeen ja soitti äidille.
Maanantaina koittikin sitten lähtöhetki. Pakattiin tavarat ja ajeltiin Ruukkiin. Mummu lämmitti puusaunan ja ai miten makealta tuntuikaan päästä pesulle. Nukuttiin vaunussa ja seuraavana päivänä jatkettiin matkaa Ylivieskaan.
Mies sai veljensä kanssa inspiraation ruveta asentamaan autotallin seinään ulko-ovea. Keskiviikkoilta kuluikin siinä. Torstaina päästiin kotiin puoli kahdentoista aikaan illalla. Oma sänky ja oma pönttö. <3
Tänään onkin pyykkäilty ja opeteltu taas elämään talossa. Tiskikonekin tuntui aluksi vieraalta. Pääsin jopa hetkeksi iltavapaalle! Olin ensikertalaisena Partylite-kutsuilla. Jotain raaskin ostaakin, tilipäivä kun sattui olemaan. Tosin verottaja vei palkasta kolmasosan. :/ Tuleepahan palautuksia. Ehkä. Sitten joskus. Mutta onpahan laskut maksettu ja vaunun lainanlyhennyskin menee.
Ensi viikolla tämä mamma lähtee toimistotädiksi. Pitää muistaa käyttää silmälaseja niin näyttää uskottavammalta. ;)
V on kuumeessa. Pikkuneidillä nousi maanantai-iltana pieni kuume, joka kesti sen kolme päivää, ja sitten ilmaantui näppyjä. Mahdollisesti vauvarokko. Tai sitten vesi-sellainen.. Ja lusikkakin kilahti ensi kerran tytön suussa tänään! Onhan se kohta jo 10kk. ;)
Nyt hiljeni poikien huone.. Tyttökin taisi nukahtaa. Mies pelaa Hill Climbiä.. Pitää alkaa nukkumaan, että jaksaa aamulla kanttoriksi hautajaisiin.

1 kommentti:

  1. <3 tuo tunne,ku tulee riitaa ja sit saadaan asiat sovittua <3 sitä ei voi sanoin kuvata...ei se mitään,mulle tuli jo eka iltana turmelus ja olin valmis kääntämään auton nokan kohti kotia...

    VastaaPoista