torstai 9. toukokuuta 2013

Synttärijuhlia

Niin se vain meni keskiviikkokin 8.5. Kaksi vuotta sitten se oli äitienpäivä. Vietimme sen synnytyssalissa punnertaen kolmatta poikaamme maailmaan. Mies sai kätilöltä syntymäpäiväonnittelut, eikä minun tarvinnut ostaa lahjaa sinä vuonna. ;)

Maanantaina pesin ikkunoita. Hommaa on siirretty vuosi, mutta kun alkuun pääsi, se olikin yllättävän mukavaa. Tiistai kului siivotessa, ja iltayö leipoessa. Keskiviikkona sitten juhlittiin isää ja poikaa.

Tällä kertaa juhlat onnistuivat hienosti. Vieraita oli paljon. Lapsia 22 ja aikuisia 11. Tarjottava riitti, ja yläkerran kaiteen raosta onkiminen oli illan kohokohta. :D Täällä maalla ei tarvitse ohjelmaa juuri järjestää, lapset keksivät sitä itse. Aikuisilla riittää aina puhuttavaa, eilen osa lapsista katsoi tietokoneella videota, toiset leikkivät lastenhuoneessa.

Kaikenkaikkiaan päivä oli hieno. Ulkona lämmin ja sisällä viileämpi, kun mies älysi kääntää ilmastoinnin kesäasentoon. ;)

Tänä aamuna noustiin aikaisin ja vietiin iskä junalle. Lähtivät firman porukalla Ruotsiin.. Täällä sitä sitten ollaan viikonloppu yh:na neljän lapsen kanssa. Onneksi ukko on taas sunnuntaina kotona. Saa sitten passata. ;)

Jotain kivaa voisi lasten kanssa kehittää. Jos ilmat olisivat hyvät, voisi lähteä vaikka Ähtärin eläinpuistoon lauantaina. Siis jos jaksan. :D Täytyy suunnitella..

1 kommentti: