torstai 31. lokakuuta 2013

Viisivuotias

Hurja miten aika meneekin nopeasti. Oskari tänään 5 vuotta. Poika syntyi rv35+1, aivan yllättäen etukäteen varoittamatta. Ensimmäisen elinviikkonsa poika vietti vastasyntyneiden teho-osastolla, sai sinivalohoitoa ja opetteli syömään. Ja pääsi isänpäiväksi kotiin! Vähällä me pääsimme. :)

Tänään poika kömpi aamuhämärissä jalkopäähän. Noustiin ylös ja aamupuuron jälkeen lähdettiin kaupunkiin ostoksille koko sakki. Minimanista löydettiin toivelahja: Ninjago- pikkulegoja. Muutamat bokserit tarttui mukaan. Prismassa käytiin ruokaostoksilla ja syömässä McDonalsilla. Löydettiin isommille pojille talvikengät.

Kotimatkalla poikkesin vielä KenkäExtraan tyttösen kanssa, marketissa kun ei ollut 20-numeroiseen jalkaan sopivaa kenkää. Alennuskorista löytyikin tytölle punaiset Paxit ja sattumalta vielä Viljamillekin Kangoroot. Äitikin löysi omansa, 19eurolla. ;)

Kiireinen duunariäiti pyöräytti täytekakun kaupan valmispohjasta. Kasailin juuri pojille legoautoja ohjeista, kun joku ärsyttävä puhelinmyyjä soitti ja myi löhes väkisin päivitykset ja tietoturvan puhelinliittymään, sekä lisäksi kaksi (!) tablettikonetta. No, osamaksuhinta ei päätä huimaa, onpahan nyt isänpäivälahja tulossa.. :)

Kakku kerettiin jo maistaa, ja kunhan nuo pari kakkahousua siivoan, jätän muksut velipojan hoitoon ja lähden illaksi töihin. Jotenkin ei jaksaisi, mutta ehkä se nyt on ihan normaalia. Viikonloppu on sentään vapaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti