perjantai 29. toukokuuta 2015

Se olis kesäloma..

Eskarilainen kävi viimeisen päivänsä. Syksyllä se onkin jo koululainen. Pientä ikäkriisiä on äitillä pukannut, mutta eiköhän siitä pikkuhiljaa selvitä. ;)

Aika on juossut taas hurjaa vauhtia. Pikkumies on oppinut kiipeämään seisaalleen ja yläkerran portaat on luultavasti kohta jännin juttu maailmassa. Onneksi alakerran päässä on portti, pitää opetella taas pitämään se kiinni.

Lapsilla jää vaatteet pieniksi. Ja sehän on vain mukavaa, on taas hyvä syy istua ompelukoneella 'harrastamassa'. Sain tuttavalta monta laatikollista kankaita, ja niitä 'tuhotessa' pää lepää ainakin hetken.

Luontokin on ihanasti herännyt. Aurinko sai tämänkin laiskurin houkuteltua pihahommiin. Työmiehen kanssa saatiin parisataa neliötä siivottua nurmikonsiemeniä varten. Kovien tuulten heittelemät risutkin tuli haravoitua pois etupihalta. Nurmikkokin päästiin jo kerran leikkaamaan. Pian on se aika kun ulko-ovet ovat sepposellaan ja kärpäset muuttavat taloon. Hiekkaiset hikipäät huljutellaan uima-altaassa ja kaikki pyyhkeet katoavat kaapista. Silti toivon lämmintä kesää. :)

Oskari toi eskarista ihanan maalauksen. Hain siihen kehykset. Niin on hyvän mielen kuva. ♡
Ostin pojille Lidlistä pienen teltan. Siellä ne nyt opettelevat nukkumista kesää varten. Mahtavat olla kippurassa varpaat suussa, kun tilaa on niin vähän. :D

Äitin tabletti kaivettiin sadepäivän ajankuluksi. Sieltä löytyi hauska valokuvaohjelma, jota sitten testailtiin.
Syksyllä ollaan taas uuden edessä. Aappo lähtee eskariin, ja Eevakin pääsee kerhoon. Tulee yksi päivä viikossa, jolloin ollaan Petterin kanssa kahdestaan. Sattui niin kivasti, että sain Eevan ja Viljamin sisarusryhmään. Muutoin olisi pitänyt kuskata 3- ja 4-vuotias eri päivinä kerhoilemaan. Nyt selviän yksillä ajoilla ja saattaapa se kerhoon jääminenkin olla helpompaa, kun on kaveri mukana.

Taidan tästä lähteä nakkelemaan niitä nurmikonsiemeniä. Huomenna päästään Työmiehen kanssa kahdestaan käymään valmistujaisjuhlissa. Suunnittelin, että mennään 'romanttisesti' kuplavolkkarilla. ;)

1 kommentti: