maanantai 4. marraskuuta 2013

Kerrassaan hieno päivä!

Jonkinasteinen kaamosmasennus taitaa vaivata. Tähän asti on ollut helppo nousta ylös samaan aikaan lasten kanssa.. Siis siinä puoli yhdeksän viimeistään. Viikonloppuna aamu alkoi vasta kymmenen aikaan. Ja tänäänkin äidin pää oli verrattain jumissa aina puoleen päivään saakka.
Kun lopulta aamutoimien ja pyykinpesun ja ruuanlaiton jälkeen heräsin,  pikkuveli saapui lapsenvahdiksi.  Lähdin kaupunkiin,  pyörähdin kirpputorilla ja hain ukon töistä. Suuntasimme Specsaversille silmälaseja valitsemaan,  ja ihmeen helposti ne lopulta löytyivät. Kun kerrankin oltiin kahden liikenteessä,  päätimme käydä syömässä. Ja oikein Amarillossa.  ;) Siksi kun sieltä saa henkilökunta-alennuksen.  :D
Ja sitten vielä Motonettiin shoppailemaan.  Kotimatkalla jätin ukon anoppilaan muuraushommiin,  ja jatkoin siitä kirkonkylän postiin. Sinne oli saapunut ärsyttävän puhelinmyyjän lähettämät kaksi tablettikonetta.
Kotiinpäästyäni avasin toisen,  toinen säästetään isänpäiväksi. :P Tässä nyt omalla koneellani leikin, ukko valtasi pöytäkoneen. Sauna lämpiää ja lasten suuntana on sänky,  täytyy ukon selkää koittaa runnoa toimintakuntoon vielä saunan päälle.
Onhan tämä ihan kiva lelu,  vaikka kirjoittaminen onkin vielä erittäin hidasta. Ja onhan tällä toki helpompi selata nettikirppareita ja kangaskauppoja kuin kännykän pienellä näytöllä.
Yhdet leggingsit neidille odottavat työpöydällä ompelua, en kuitenkaan taida tänään enää jaksaa tehdä niille mitään.  Katsotaan jos huomenna töiden jälkeen riittää vielä virtaa..
Jatkankin tästä tabletin netin ihmeelliseen maailmaan.  Ja karjaisen mennessäni nuo pennut petiin.

1 kommentti: