sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Äitistä on akku tyhjä..

Ei mennyt taaskaan niinkuin elokuvissa.  Jostain tuli taas vti. Jouduin sairaslomalle viikonlopuksi. Sain antibiootit ja käskyn mennä tarkempiin tutkimuksiin, sillä tämänkertainen oli neljäs tätä lajia heinäkuun jälkeen.  Eli siis noin kerran kuussa on syöty kuuri.

No oireet helpottivat ja pääsin taas pariksi päiväksi töihin. Perjantaina oli vapaata ja päätin käydä lasten kanssa kirpputorilla katsomassa Viljamille toppapukua. Jotenkin olo tuntui omituiselta. Löysin haalarin ja ajeltiin kotiin. Kuume nousi ja kurkku tuntui ilkeältä. Kurkin peilin kautta ja oikealla puolella näkyi selvästi outoja vaaleita läiskiä. Otin buranaa ja selvisin kotona loppupäivän.

Yöllä kuume nousi taas, joka paikkaa särki ja palelin. Laitoin pomolle viestin, itkin pikkuisen ja käskin ukon kotiin. Aamulla ajoin buranan voimin päivystykseen hakemaan jälleen sairaslomaa. Ehdin käväistä vielä kotimatkalla lidlissä, josta mukaan tarttui lämpöinen villapaita ja virkkauslankoja makaamisen takeeksi.

Seuraava yö menikin kammottavaa päänsärkyä potiessa. Huimasi ja oksetti, hain taas buranaa ja hetken päästä hikoilin.. Isommat pojat olivat taas kömpineet jalkopäähän, jatkettiin unia vielä hetki.

Päivä mennyt maatessa. Mies otti pari lasta mukaan ja lähti käymään maitokaupassa. Viljami nukahti lattialle kiukkukohtauksen seurauksena.  Oskari istuu tietokoneella ja äiti makaa ja palelee.. Tiistaina tulee nieluviljelyn tulokset, maanantaina pitäisi olla työterveyshuollon laboratoriokokeissa ja saada lapset päiväkotiin jo kahdeksaksi.  Ehkä tämä tästä.

Kun harvoin sairastaa niin sitten täytyy sairastaa kaikki kerralla..?

1 kommentti: