sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lamppu syttyi!!

Nyt on kyllä innostus huipussaan! Ja toivottavasti tästä lähtee nyt koko perheen hyvinvointi nousuun.
Tästä lähtee:

1. Vauvalla on ollut sitkeä sammas miltei syntymästä saakka. Ja suu on valkea edelleen. Mycostatin-kuuri (miten nyt sitten kirjoitetaankaan) on syöty. Vissy, puolukka ja sitruuna kokeiltu. Äidillä rinnat rikki jatkuvasti, aina toisen parannuttua toinen menee rikki. JNE.

2. Ilmavaivat. Huhheijjaa, meidän perheessä kaikkien vaiva, ja melko kiusallinen sellainen. "Hajussa kasvaa" -sanonta alkaa olla jo puhkikulunut.

3. Akne. Miehellä tosi paha, ollut oikeastaan aina.

4. Väsymys, masennus, makeanhimo, nämä kaikki on vauvan syntymän jälkeen korostunut entisestään.

5. Peräaukon kutina. Kohta viisvee jo pitkään itkenyt, ettei osaa pyyhkiä pyllyä enää kunnolla, kun aina vaan kutisee. Muilla tätä vaivaa ei ole, ja kihomadot on suljettu pois.

6. Taiveihottuma. Olen pikkulikalla epäillyt jo vehnäallergiaakin ihottuman takia..

Näistä jo voi laskea yhteen, ja tulos on melko varmasti HIIVA.
"Yleensä Candidan läsnäoloa ei huomaa eikä se aiheuta ongelmia. Candida-hiiva voi kuitenkin muuttua kontrolloimattomasti lisääntyväksi infektion aiheuttajaksi, mikäli olosuhteet elimistössä muuttuvat sen kasvua ja vallalle pääsyä suosiviksi. Candidan liikakasvua kutsutaan hiivasyndroomaksi" Lähde:http://terveyshymy.fi/artikkelit/minullako-hiivasyndrooma

No niin. Tästä hetkestä lukien meidän perhe:
- on karkkilakossa
- vähentää sokeria
- ottaa maitohappobakteerit käyttöön = Gefilus
- kuorii porkkanoita, maistelee puolukoita, vähentää mehuja ja limsoja
- opettelee syömään riisiä ja vähentää makaroonia

Vitsit, oon ihan täpinöissä! Tässä on nytkin koneella auki kahdeksan välilehteä, aiheeseen liittyen. Piti tulla tänne kirjoittamaan ajatukset selviksi, ja postaus itelle muistilistaksi. Ihan varmasti ei päästä kokonaan eroon hiivaleivästä, perunasta tai sokerista, eikä sitä yritetäkään. Mun järkeilyn mukaan jo vähentämisellä pitäis näkyä jotain tehoa. Ja tosiaan kuituja lisäämällä.

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00218&p_haku=hiiva Tämän mukaan kokeilusta ei ole haittaa. :D

1 kommentti: