perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesälomareissu kaupungin laidalle

Sinne mekin selvittiin. ♡ Vaunu saatiin isin avustuksella alueelle jo alkuviikosta. Torstaina pakkasin lapset ja eväät autoon ja ajelin Söderfjärdeniin. Matkaa kotipihasta tuli arviolta noin 30km. Mies oli päivät töissä, ja tuli illaksi seuroihin. Tässä kuva sadesuojasta, jonka omin pienin kätösin rakentelin, juuri sen Pikkumiehen ainoan kiukkukohtauksen aikaan. Tunteja taisi tuulessa vierähtää parikin, eikä siitä kaunis tullut, mutta tehtävänsä suoritti mainiosti. :)
Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Lapset innostuivat talkootyöstä ja palkaksi saamistaan jätskilipuista. ♡ Ja molemmilla muruilla kumpparit väärissä jaloissa.
Näin hyvällä paikalla me saimme olla. Kuva on otettu oman vaunun nurkalta. Lapsilla oli juhlaa, kun pääsivät itsekseen kulkemaan jäätelökioskin ja papan leirin väliä. Tässä ne muruset lähtivät pienempien kanssa 'menettämään' jäätelölippuja. ♡
Pikkumies tutustuu isompien harrastuksiin. Värikynät olivat jatkuvasti levällään vaunun lattialla. Joka välissä piirrettiin ja väritettiin ja taas juostiin papan leiriin..
Seurateltassakin käytiin, eikä sinne liian usein olla eksytty.. Äiti ei jaksanut nipottaa vaan antoi laumansa istua maassa ja täyttää kumppareita hakkeella. Kyllä mieltä lämmitti kun vähän väliä joku lapsista toisti kirkkaalla äänellä pari sanaa, jotka puhuja oli juuri sanonut. Kyllä ne leikkiensä lomasta jotain kuuntelivat ja taisivat ymmärtääkin tarpeeksi..
Haikealla mielellä pakattiin maanantaina tavarat ja palattiin arkeen.. Pitkä talkootyö on nyt huomista loppusiivousta vaille valmista. Ajattelin lähteä lasten kanssa vielä kerran suviseura-alueelle, roskia keräämään. Ensi kesänä päästään sitten taas valmiiseen pöytään.

4 kommenttia:

  1. voi että,oispa ollu aivan mahtava tavata :D olittekohan samalla alueella ku me? E1.llä ? ihania kuvia,ihania muistoja,nyt saitte luovuttaa vastuun toisaalle..Harmittaa vähän,ku ei tullu sovittua treffejä...melkein samasta kohti tuo teidän kuva kentälle päin ku meillä :P

    VastaaPoista
  2. The Oakley Titanium Pants of Success - Tufts
    TIP: titanium guitar chords This is the perfect 2019 ford fusion hybrid titanium tee for you to go in on titanium security a trip when you love your favorite titanium melting point sports. titanium aura quartz Whether you're shopping for tee shirts,

    VastaaPoista