perjantai 3. heinäkuuta 2015

Vaatepläjäys

Löysin kännykältä kuvia aiemmista ompeluista. Siirränpä ne nyt tänne säilöön.. ;) Kuvia olen ottanut siksi, että tuttavani näkisi, etteivät hänen lahjottamansa kankaat menneet roskiin vaan tulivat käyttöön. Ja tarpeeseen. :) Kiitos vielä sille ihanalle.♡
Tästä kuvasta löytyy housut, shortsit, pitkähihainen paita ja hihaton body. Housujen kankaan olen saanut mummulta jo ainakin kuusi vuotta sitten, ja olen tehnyt yksivuotiaalle Oskarille jo silloin paidan ja housut. Niitä ei kyllä enää taida löytyä.. :/
Eevalle kesäsetti ihanan ohkaisesta trikoosta. Caprien lahkeisiin harjoittelin ruusukkeiden tekoa. Pyykissä ne kyllä kutistuivat, muttei se menoa haittaa. ;)
Tytölle leggareita, 'inkkaripaita', mekko ja pipo, joka on jo hukassa. Luultavasti mummulassa.. :D
Naiselle iski kriisi eräänä aamuna kun ei löytynyt 'mitään ihanaa hametta'. Äiti kaiveli palan puuvillaa ja leikkasi siitä kellohameen. Paidan leikkasin joskus jostain vanhasta 170-senttisestä tahroja väistellen. Kierrätys kunniaan. ;)
Serkkupojan inttiaikaisesta t-paidasta tuli Pikkumiehelle body.
Tästä tehtaasta tuli hihattomia college-huppareita isille ja kolmelle pojalle. Saumuri päätti hajota välillä, mutta onneksi sain sen jotenkuten korjattua itse, niin ei tarvinnut maksaa huoltomiehelle, ainakaan vielä.
Nämä mekkoset on viime kesän aikaisia. Kuvasin niitä myyntitarkoituksessa, mutten sitten raaskinutkaan oikeasti myydä.. Jospa me saataisiin joskus vielä toinenkin tyttö.. ;)
Tämä kangas on retrolakana, ja kaava Mekkotehtaasta. Pikkareiden tarkoitus on pitää vaippa piilossa ja menossa mukana. :)
Ja viimeisimpänä jotain itselleni. Halusin farkkutakin. Ja tietynlaisen. Enkä löytänyt siihen kaavaa. Piti sitten opiskella neljän vuoden takaisia koulujuttuja, ja sainkin oman peruskaavani vielä piirrettyä. Sen pohjalta sitten muokkailin sen mitä osasin, mallailin ja ratkoin.. Iso oli homma, mutta tyytyväinen olen. Kankaat olen saanut mummulta ja siltä ihanalta tädiltä, vetskarin oikein ostin. Ja ylpeänä tuossa juhlin suviseurat. ;)
P.S. Eevalla päällä äitin mammatunika ja ebay-leggingsit. En viitsi heittää omia vanhoja vaatteita roskiin, niin siirrän ne kangaskaappiin odottamaan inspiraatioita.. ;)

1 kommentti:

  1. mahtavaa,tuota tekisin iteki,jos osaisin :) käyttäisin kaikki vanhat ja kuluneet uusiin vaatteisiin,mutta kun ei ole konetta eikä taitoa...aivan ihania vaatteita,suloisia asusteita...

    VastaaPoista