maanantai 15. lokakuuta 2018

Hengähdystauko!

Tulihan se kaivattu syysloma lopulta! Äitillä meinaa vähän stressiä pukata kun on koulutehtäviä vaikka muille jakaa.. Lähdettiin syyslomaa viettämään Työmiehen mummolaan Pohjoispohjanmaalle. Otin koulurepun ja läppärin mukaan, jos vaikka viitsis jossain välissä tehtäviin uppoutua. En kyllä lupaa tehdä mitään. Vaan eipä tänä vuonna oliskaan enää kuin viikko koulua ja sitten toinen työharjoittelu. Ja sitten oliskin jo joululoma! Vähän kyllä jännittää kuinka hankalaksi työajat menee kun työharkkapaikassa tehdään vuorotyötä. Vaan eiköhän se seitsemän viikkoa mene vaikka päällä seisten..

Aamu meinas mennä kiukutteluksi. Oltiin suunniteltu lähtöä jo aamusta vaan meilläpä olikin sähköt poikki klo 9-12. Ei muuten mitään mutta aamukahvit jäi välistä. Piti pakata ja siivota ja siivota sata kertaa kun muksut levitti sohvatyynyt ja värityskirjat heti kun selkäni käänsin. Enkä mä halua lähteä reissuun jos kotona odottaa kaaos. No päästiinpä lopulta autoon saakka ja ukko päätti asuntovaununkin ottaa koukkuun, niin ei tarvitse nukkumapaikkoja miettiä. Tälle viikolle on luvattu vielä suht lämmintä, niin että toivottavasti päästään kesärenkailla vielä kotiinkin..

Matkalla pysähdyttiin lasten toiveesta Hesburgeriin ja saatiin monta laskeskelevaa katsetta pöytämme suuntaan. Oltiin me varmaan näky, mutta muksut sai syötyä ja matka jatkui rauhallisemmin kun nälkäkiukut jäi Kokkolaan.

Sais varmaan lähteä vaunuun laittamaan petejä, Työmies sen jo ruuvaili suoraan ja laittoi lämmityksen päälle. Aappo siellä taitaa jo löhötä kännykkänsä kanssa. Uhkasin laittaa pojilta puhelimet loman ajaksi lukkojen taakse, mutta taitaapa taas uhkaukseksi jäädä. Ainakin yöksi kerään ne pois kuitenkin!

Lomaillaan!♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti