keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Äiti, mietis nyt vielä..

Tekis mieli karjaista jo, että Viekää ne kirjat takas hyllyyn, JUST NYT. Mutta kun tässä istun ja seurailen lasten leikkejä, tulipa mieleeni kysymys, MIKSI? Se homma (siis kirjojen kerääminen) on ihan yhtä iso tunnin tai parin kuluttua, kuin nytkin.

Sama kysymys joskus heräsi, kun hermostuin nähdessäni kaaoksen olohuoneessa. Lasten silmin se oli yybermagee maja, sohvatyynyistä, peitoista, tyynyistä ja pikkujakkaroista tarkkaan balanssiin aseteltu.

Äiti on ihan tyhmä kun se rajoittaa lasten luovuutta. Koska silloin äiti ajattelee vain itseään,  ja sitä, kuinka se siivoamimen onkin vain niin inhottavaa. Ehkä äitin pitäisi ajatella aina lapsen aivoilla ennenkuin kieltää. Ehkä äitikin muistaisi kuinka kivaa se majojen rakentelu olikaan. Ja se kun puettiin uikkarit päälle, vedettiin kaapista pyyhkeet, laitettiin 'eväät' koriin ja lähdettiin siskon kanssa uimaan  -olkkarin karvamatolle.

1 kommentti:

  1. jaksuja <3 niin tuttua tuo tunne,rajoittaa lasten luovuutta,etenki ku ite on väsyny eikä millään jaksais ohjata siihen siivoukseen...

    VastaaPoista