maanantai 8. kesäkuuta 2015

Laiskottaa

Voi kun olisi ollut kiva jäädä aamulla peiton alle. Pakko oli vääntäytyä ylös, kun alakerrassa huudettiin pyyhkimään. Vessapaperikin on päässyt loppumaan. En ole vieläkään viitsinyt lähteä kauppaan.. Ollaan hyvin pärjätty kosteuspyyhkeillä. :D

Aamupalaksi laitettiin mikrossa kaurapuuroa ja sekaan jogurttia. Hyvin kelpasi. Äiti söi kuivunutta voileipää, ilman lisukkeita, kun ei jaksanut avata juustopakettia.

Reipas viisivuotias kaivoi kuppia tiskikoneesta ja huokaisi: "Taasko tää pitäis tyhjätä!" Niin se tyhjäsi, Eevan avustuksella.♡ Ja sai piirtää rastin jääkaapin ovessa olevaan listaan..

Parit selkäkurat pesin juniorilta. Olohuoneesta nostin muutaman likaisen vaatteen pyykkikoriin. Vaatehuoneesta tai vessasta en jaksanut pyykkejä kerätä. Koska ei vaan huvita.

Ruuaksi tulossa makaronilaatikkoa. Syötiin lasten kanssa salaa karkkia. Neljävuotias viilettää ulkona kalsareissa kun en viitsi tapella sille vaatteita päälle. Saapasjalkakissan extroja on katsottu tänään kuusi kertaa.

Pikkumiehen ihana farkkuhaalari on jäänyt pieneksi. Kun saumurin neulat tekevät reikiä kankaaseen, eikä uusia ollut, piti keksiä jotain mihin sitä ei tarvitse. Leikkelin eilen Työmiehen farkuista uudet haalarit ja ompelin ne tänään loppuun.

Kahvia on mennyt jo kuusi kupillista, tosin viimeinen unohtui taas pöydälle ja meni kylmäksi. Ehkä mä kohta piristyn ja lähden vaikka hakemaan sitä vessapaperia. ;)

Ei aina voi kotityöt kiinnostaa. 

1 kommentti: