maanantai 20. tammikuuta 2014

Kriisi!!! :D

Päiväkodista tuli muistutus, että eskariin ilmoittautuminen on meneillään. APUA!

Murskaava ikäkriisi iski samantien. Enhän mää VOI olla vielä niin vanaha!!! ..että esikoinen lähtee "kouluun".. Vastahan se syntyi.

Itte olin eskari-ikäisenä muka niin iso tyttö jo. Tuohan on vielä ihan vauva.. :/ En tosiaankaan uskaltais päästää sitä yksin pyörällä edes lähimmälle leikkikentälle, vaikka itte sain polkea yksin mummulaan heti kun pyörällä pysyin pystyssä. Niin se aika vaan menee.. Järkyttävää..

Uskallankohan mä ilmottaa sitä eskariin lainkaan. Eihän se pakollista oo..? Pitääkö mun tosiaan aikuistua ja mennä katu-uskottavana äiti-ihmisenä vanhempainiltoihin ja -vartteihin..? Meiäthän nauretaan pihalle sieltä, kun ollaan vielä ihan kakaroita ittekki. (Vaikka lapsia onki tuplaten enempi kuin keskivertoperheellä.. ;) ) Täytyykö mun päästää poika pois turvallisesta kotimökistä? Sinne, missä voi joutua kiusatuksi, tai kiusaajaksi.. Pitääkö mun luottaa se opettajan valvonnan alle, sen jonka vahdittavana on ne kakskyt muutaki..? Entäs taksi? Mitä  jos joku kiilaa sen jokeen? Tai ajaa keulaan? Onko niillä turvavyöt kiinni siellä takana?

Eihän tästä tuu mitään.. Onneks on vielä kesä aikaa sopeutua. :D

1 kommentti:

  1. <3 sinulla on esikoinen lähdössä eskariin,minulla esikoinen on toivon mukaan lähdössä opistoon(reisjärvelle) <3 haikeaa aikaa siis elellään,kesä on aikaa sopeutua muutokseen...voimia <3 kunpa voisikin nämä rakkaat pitää aina lähellä,kotona ja turvassa,mutta aika kiitää...

    VastaaPoista